Admitere 2012: Inscrierea la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

32 0

„Singurul program nou de studiu pe care îl avem este acela de Resurse Umane, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane”, spune Daliana Drăguţescu, purtător de cuvânt al ULBS.

Startul înscrierilor se dă pe 11 iulie, la Facultatea de Teologie. „Este vorba despre două specializări – Teologie Pastorală şi Teologie Ortodoxă – Asistenţă Socială, amândouă însumând la formele de învăţământ zi şi distanţă aproximativ 250 de locuri”, adaug[ explică Daliana Drăguţescu.

La restul facultăţilor, înscrierile încep în 16 iulie şi se încheie, în cele mai multe cazuri, în 21 iulie. Excepţie fac Facultatea de Medicină, unde candidaţii se pot înscrie până în 20 iunie, cea de Litere şi Arte, unde înscrierile durează până în 24 iulie, Facultatea de Ştiinţe, unde absolvenţii se pot înscrie până în 22 iulie şi cea de Ştiinţe Socio Umane, unde sunt două perioade de înscriere, respectiv 16-21 iulie şi 23-24 iulie.

Admitere 2012: Inscrierea la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu – Concurs de dosare sau admitere

O parte din facultăţi vor organiza şi în acest an doar concurs pe bază de dosare. În această categorie intră Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului şi Facultatea de Ştiinţe Economice.

Cele mai multe facultăţi au atât concursuri de dosare cât şi examene de admitere. În această categorie intră Facultatea de Drept (cu examen la Ştiinţe ale Educaţiei), cea de Litere şi Arte (cu admitere la Actorie), cea de Ştiinţe Socio-Umane (cu examen la specializarea Conservare şi restaurare), Facultatea de Inginerie (unde se dă admitere la specializările Calculatoare, Tehnologia informaţiei şi Ingineria Sistemelor Multimedia), Facultatea de Ştiinţe (cu admitere la Educaţie Fizică şi Sport) şi Facultatea de Medicină (unde se dă admitere la Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie). Exceptând specializările amintite, la restul admiterea se face cu concurs de dosare.

La Facultatea de Teologie se dă admitere, însă se ţine cont şi de media de la examenul de bacalaureat.

Pe lângă cele 1.620 de locuri subvenţionate, studenţii pot alege din aproape 3.000 de locuri cu taxă, iar taxele de şcolarizare variază între 2.000 şi 10.000 de lei pe an.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Admitere 2012: Inscrierea la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *