Ce este absolut alunecos? Peştele într-o găleată cu muci.


Burse pentru absolventi de facultate prin Uniunea Europeană (Comisia Europeană / Direcția generală Educație și Cultură)

Uniunea Europeană (Comisia Europeană / Direcția generală Educație și Cultură) oferă un număr mare de burse absolvenților de facultate care provin din ţările partenere din cadrul Politicii Europene de Vecinătate (PEV), pentru studii post-universitare la Colegiul Europei, pe parcursul anului universitar 2014-2015.

Bursele oferite de UE acoperă cheltuielile academice, cazarea, masa și costurile de călătorie.

Potrivit MAEIE, țările vizate pentru aceste burse europene sunt: Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Egipt, Georgia, Israel, Iordania, Liban, Libia, Moldova, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia și Ucraina.

Accesaţi următorul link: www.coleurope.eu/website/study/admission/scholarships/scholarships-university-graduates-coming-european-neighbourhood

Procedura de selecție:

1. Candidații sunt rugați să viziteze site-ul web al Colegiului www.coleurope.eu și verificați informațiile necesare în „Programele postuniversitare” și „admitere”: cerințele de admitere și cerințe lingvistice.

2. Candidații trebuie să înregistreze și să aplice on-line (de admitere / aplica on-line).

3. Candidații trebuie să imprime formularul de cerere si sa il trimita prin poștă la Oficiul de Admitere al Colegiului Europei (adresa: Dijver 11, BE-8000 Brugge), cu documentele solicitate (nota explicativă cf.).

4. După expirarea termenului limită, toate cererile vor fi evaluate de către departamentele de studiu la Colegiul Europei și o preselecție se va face. Candidații preselectați vor fi invitați la un interviu (telefonic), cu profesori / asistenți ai departamentului (e) pentru care au aplicat. Deciziile finale privind admiterea și burse vor fi luate după ce toate interviurile ale candidaților din țările PEV. Candidații vor fi contactați prin e-mail.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Burse de studiu

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte