Fie painea cat de rea, tot ti-o fura cineva.


Camine studentesti din Iasi deschise pe timpul verii

Studentii de la politehnica  pot completa deja fişele tip prin care solicită cazare, urmând să le predea administratorilor de cămin pentru aprobare.

Până la data de 14 iulie, vor fi deschise toate căminele studenţeşti, cu un tarif de 4 – 5 lei/zi. După această dată, numai cinci clădiri din campus rămân deschise: T4 pentru studenţii de la ciclul de licenţă sau master, T2 pentru doctoranzi, T20 scara A, T21 şi T8 pentru studenţii căsătoriţi, doctoranzi sau care au locuit acolo pe perioada anului universitar.

Tarifele variază de la 8 lei la 11 lei/zi pentru studenţi, în funcţie de condiţiile din cameră, şi de la 5,5 la 7,5 lei/zi pentru doctoranzi. Pentru alte persoane, precum candidaţi la admitere, însoţitori, candidaţi la concursul pentru definitivat sau gradul II, studenţi de la alte universităţi, preţurile se încadrează în intervalul 15 – 18 lei/ zi. Doar două cămine vor rămâne deschise pe timpul verii în campusurile Universităţii „Al.I. Cuza“ – C11 din Codrescu, destinat familiştilor, salariaţilor şi doctoranzilor, şi C3 din Târguşor Copou.

Tarifele variază, în funcţie de motivaţia solicitării. Astfel, în cazul studenţilor care vor cazare pentru activităţi didactice, preţurile sunt de 10 lei/zi în C11 şi 15 lei/zi în C3, iar pentru alt tip de activităţi, cresc cu 5 lei. Persoanele din afara instituţiei, în schimb, vor plăti preţuri mult mai mari, de la 40 de lei/loc/zi la 80 de lei, în regim de ocupare single a unei camere. Avantajaţi vor fi doar absolvenţii de liceu care se înscriu la admitere la UAIC, aceştia urmând să plătească 10 – 15 lei. Cererea de cazare trebuie avizată de facultate, dar şi de directorul general administrativ sau de reprezentanţii Direcţiei de Servicii Sociale Studenţeşti.

Studentii pe net au cautat:

camine deschise vara iasi

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Din camine Student in Campus Iasi

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte