Autograful lui Iulius Cezar costă două milioane de dolari, dar nici unul nu a fost găsit încă;


Fara reduceri pentru studenti la CFR

CFR reduceri studentiVesti rele pentru toti studentii, in special pentru cei care stau la camin sau in gazda – sunt sanse sa pierdeti reducerile pe tren.

CFR Calatori o sa ia mai multe masuri pentru a salva compania afectata de criza, printre acestea numarandu-se eliminarea facilitatilor pentru elevi si studenti, scaderea salariile angajatilor cu 25% si concedierea a 8.000 de oameni.
CFR vrea sa renunte la orice angajari pentru urmatorii doi ani. Masurile nu reprezinta mare lucru pe langa planul pe care Anca Boagiu il are pentru CFR Calatori, si anume insolventa.

Dupa ce ministrul Transporturilor a cerut insolventa CFR Calatori, sindicalistii s-au prezentat la negocieri, insa discutiile nu au avut, se pare, un numitor comun.

In aceste conditii, sindicalistii CFR sunt decisi sa se intalneasca din nou cu Anca Boagiu pe 29 octombrie, iar pe 28 octombrie si-au propus sa organizeze un miting, potrivit Jurnalul National.

Reprezentantii CFR nici nu vor sa mai auda de alte concedieri, in conditiile in care numai in acest an 8.000 de oameni au fost disponibilizati.

Orice decizie s-ar lua, situatia companiilor din domeniul feroviar este atent monitorizata de FMI. CFR SA, SNTFC CFR Calatori si CFR Marfa au inregistrat pierderi de peste 918 milioane lei pana la 31 august 2010.

Deci, se anunta vremuri grele pentru noi!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Campus Din camine Stiri , , , , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte