Totul îti ia, mereu, mai mult timp decât te astepti.


Tanase CARAGICU – caminele Ovidius Constanta 2010 -2010

Calitate la standarde înalte în căminele şi cantina Universităţii OVIDIUS

Pentru anul universitar 2010-2011, Universitatea Ovidius Constanţa are pregătite, în total, 1.567 de locuri de cazare pentu studenţi, dispuse în cele şase cămine ale sale. Studenţii din afara oraşului se pot caza într-unul din cele patru cămine cu camere de tip garsonieră, cu câte patru locuri în fiecare cameră, cu băi proprii, cablu Tv şi cablu de Internet. La capătul culoarului fiecărui etaj din aceste cămine există câte o bucătărie, dotată cu plită electrică, unde studenţii îşi pot pregăti mâncare. Astfel, în Faleză Nord, la Căminul 1 (FN1), sunt disponibile 210 locuri, la Căminul 2 (FN2), 400 de locuri, în timp ce Căminul 1, din Bulevardul Mamaia,
124, dispune de 288 de locuri în astfel de camere şi cel de-al doilea cămin de la aceeaşi adresă, are 368 de locuri. De asemenea, studenţii pot fi cazaţi într-unul din cele două cămine cu grupuri sanitare comune: Energetic, cu 180 de locuri, şi Vasile PÂRVAN, cu 80 de locuri.
Pentru a veni în sprijinul studenţilor Universităţii noastre, taxele de cazare pentru acest an universitar au rămas neschimbate faţă de cele din anul precedent. În plus, studenţii cazaţi în căminele din Faleză Nord vor putea lua masa, începând din acest an, într-un fast-food, care se află la etajul 1, în FN2. Cei cazaţi la căminele din Bd. Mamaia vor putea servi, asemeni anilor precedenţi, masa la Cantina Universităţii, unde pot lua micul-dejun, prânzul şi cina.

Aici studenţii se pot bucura de o masă caldă consistentă, meniurile sunt variate şi accesibile din punct de vedere al preţului.
Suntem, aşadar, pregătiţi să ne primim studenţii şi ne străduim să le oferim cele mai bune condiţii de cazare. La început de an, îi îndemn, atât pe bobocii pe care îi găzduim pentru prima dată, cât şi pe studenţii care revin în căminele noastre să fie disciplinaţi, ordonaţi, să îşi păstreze camerele curate, demonstrând corectitudine, toleranţă şi prietenie faţă de colegii de cameră.
Tuturor studenţilor ovidieni un an universitar plin de împliniri, cu rezultate cât mai bune!

Tănase CARAGICU,
Şef Serviciu cămine-cantină din Universitatea Ovidius

Studentii pe net au cautat:

camin ovidius constanta

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Campus Din camine , , , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte