Studentul nu fumeaza … se stimuleaza.


Alegeri parlamentare Moldova – Ovidius Constanţa

Duminica  moldoventii merg la vot!

Moldovenii stabiliţi la Constanţa, cu drept de vot, vor putea merge duminica viitoare să-şi desemneze aleşii în Parlament. Urna de vot va fi amplasată la sediul vechi al Universităţii „Ovidius”, la cantina studenţilor, etajul I.

Pentru că Parlamentul românilor de peste Prut a fost dizolvat, data de 28 noiembrie a fost aleasă pentru alegerea noului Parlament.

„Ultima data au avut loc astfel de alegeri în data de 29 iulie, anul trecut”, a explicat Anatol Tinica, preşedintele „Organizaţiei Studenţilor Basarabeni” din Constanţa.

Moldovenii pot vota doar cu pasaportul!

La alegeri pot participa numai moldovenii cu drept de vot. Ei vor vota cu paşaportul şi nu cu buletinul. „Se poate participa la alegeri chiar dacă ai paşaportul expirat. Nu votăm cu buletinul, acesta este valabil numai acasă, în Republica Moldova”, a mai spus Tinica.

Pentru fotoliile din Parlament se vor lupta aproximativ 40 de partide şi candidaţi independenţi. Pentru fiecare partid vor fi 101 persoane.

stirea pe Adevarul Constanta


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Campus Din camine Din facultati Stiri , , , , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte