Dacã totul pare sã meargã bine, cu sigurantã s-a omis ceva.


Casa Universitarilor şi Studenţilor a UVVG: expoziţie de fotografii artistice

Casa Universitarilor şi Studenţilor din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a găzduit, expoziţia personală de fotografii artistice a lect. univ. dr. Virgiliu Jireghie, cadru didactic în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative a UVVG, cu titlul „Dor de Codru Moma”.

Înscrisă în cadrul programului „Zilelor Aradului”, vernisajul s-a bucurat de prezenţa dl. prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul fondator şi preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, Arhiepiscopul Timotei Seviciu, prof. univ. dr. ing. Corneliu Maior, prof. univ. dr. Ioan Darău şi a unui numeros public format din cadre didactice, studenţi, masteranzi, doctoranzi şi postdoctoranzi, dar şi iubitori de artă fotografică.

După expoziţii în România dar şi în Canada, Franţa, Italia, Rusia, Germania, Ungaria şi peste 10 albume de artă fotografică, Virgiliu Jireghie s-a aflat la cea de-a 37-a expoziţie personală.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, a prezentat personalitatea artistică a autorului şi a subliniat că „Dor de Codru Moma” este de fapt o pledoarie pentru a cunoaşte şi mai bine istoria, religia, natura, folclorul din munţii Codru Moma. Poezia imaginii te cucereşte treptat şi te îndeamnă să vizitezi aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu”.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Din facultati Student in Campus Arad

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte