Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator, asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!


Spiru Haret Constanta Facultatea de Drept si administratie publica

Obiectivul principal constă în formarea de jurişti pentru diverse domenii ale vieţii sociale: magistratură, administraţie, avocatură, cercetare ştiinţifică, diplomatie
Decan: Conf. univ. dr. Dinu Gheorghe
Prodecan: Lector univ. dr. Drumea Mihnea
Cancelar: Conf. univ. dr. Gheorghe Alecu
Catedra de Drept: Conf. univ. dr. Puşcaş Nicolae


Scoala viitorilor jurişti îsi desfaşoară activităţile într-un edificiu pe cât de modern şi elegant, pe atât de funcţional. Dotată cu patru aule, 28 de săli de seminar şi cinci laboratoare: unul de criminalistică şi patru de informatică. Facultatea de Drept oferă condiţii de studiu la un înalt nivel şi se înscrie, fără discuţie, în categoria privilegiată a elitei instituţiilor europene de învăţământ superior.

Folosesc cuvântul şcoală pentru că aici, graţie valorosului corp didactic, activitatea de cercetare ştiinţifică armonios conjugată cu aceea de învăţământ a dat naştere unei autentice şi inconfundabile şcoli de drept. Absolvenţii facultăţii sunt astfel cunoscuţi şi recunoscuţi în mediile juridice după calitatea şi cantitatea cunoştinţelor dobândite, după amprenta ştiinţifică imprimată de dascălii lor de-a lungul anilor de studiu.

Studentii pe net au cautat:

student la spiru haret constanta

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Campus Din facultati , , , , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte