Mutul povesteşte surdului că orbul a văzut paralizatul fugind.


Acces online in platforma e-uvt.ro

Conform deciziei Conducerii UVT de a imbunatati comunicarea cu studentii si personalul didactic si administrativ din universitate, s-au creat conturi de e-mail pe domeniul e-uvt.ro (casuta de e-mail 30 GB) pentru toate categoriile de utilizatori mentionati anterior.

Pentru a usura comunicarea la nivel de grupuri de utilizatori, s-au creat liste care permit transmiterea unui mesaj catre un grup de utilizatori (studenti – pana la nivel de grupa, personal – academic si administrativ). La adresa http://lists.uvt.ro/ este disponibil un serviciu, care permite crearea de liste de destinatari de mesaje in mod dinamic (pe masura selectiei din meniuri), pentru a nu conditiona transmiterea mesajelor de retinerea numelui de lista (numele listei fiind codificat).

Accesul la acest serviciu se face pe baza autentificarii unitare (cu contul personal de e-uvt). In consecinta, utilizarea listelor este posibila doar de catre utilizatorii din domeniul e-uvt.ro.

Pentru asistenta tehnica si eventuale informatii suplimentare, persoane de contact: Nicolae Bogdan, bogdan.nicolae@e-uvt.ro, tel. : 375, Perian Bogdan: bogdan.perian@e-uvt.ro, tel. : 109.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Timisoara

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte