Cursuri gratuite de fotografie pentru studentii din Craiova

12 0

Cursurile de iniţiere în arta fotografică se vor derula într-un studio specializat realizat în cadrul instituţiei.

Cei interesaţi să înveţe cum să facă o fotografie profesionistă sunt aşteptaţi sâmbătă să treacă pragul Casei de Cultură a Studenţilor.

„Va fi practic Ziua porţilor deschise, care presupune o sesiune de cunoaştere, urmată de o selecţie a unui grup de 20 de persoane. La selecţii vor avea un avantaj cei care au şi aptitudini, pentru că ne dorim ca după aceste pregătiri o parte din ei să ajungă să profeseze. Cei care vor preda sunt traineri de specialitate“, a precizat Marius Dragu, consilier administrativ al Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.
Ideea de a iniţia o astfel de pregătire în rândul tinerilor a apărut, conform organizatorilor, încă din vară.

„Noi am început activitatea privind cursurile de fotografie de la 1 iulie. Tema a fost să avem un album foto care va acoperi tot ceea ce s-a desfăşurat în taberele studenţeşti, la care au participat tineri de la cercurile de dans, teatru. De acolo am văzut că este un domeniu important în care se pot pregăti“, a precizat reprezentantul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova.

După ce vor fi selectaţi, se vor realiza grupe de trei-patru studenţi care vor lucra cu un fotograf profesionist până la sfârşitul anului. Cursurile se vor finaliza cu o expoziţie de fotografie. În plus, absolvenţii vor avea posibilitatea să-şi exerseze cunoştinţele primind acreditare la evenimente organizate pe plan local.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Cursuri gratuite de fotografie pentru studentii din Craiova"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *