Deschiderea anului universitar în West Gate Studios in 2014

12 0

Deschiderea anului universitar în West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România: Peste 1.000 de studenți au participat la Induction Day

West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, a organizat ieri, Induction Day, evenimentul de deschidere a anului universitar, la care au participat peste 1.000 de studenți. West Gate Studios este dezvoltat de compania omului de afaceri Liviu Tudor, Genesis Development.

Induction Day este un eveniment organizat de West Gate Studios pentru a marca începutul anului universitar. Ieri, acesta a debutat cu un grătar oferit de administrația campusului, a continuat cu un concert Puya, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii. În total, la Induction Day au participat peste 1.000 de studenți de toate vârstele, dar în special cei de anul I.
„Acest eveniment a devenit deja tradiție pentru noi. La cinci ani de la deschidere, West Gate Studios și-a consolidat poziția de cel mai mare și mai activ campus privat din România. Rezidenții au confortul și beneficiile unui hotel, la care se adaugă toate elementele necesare vieții studențești: workshop-uri, spații moderne de relaxare, campionate sportive, petreceri tematice și evenimente caritabile”, a afirmat Liviu Tudor, președintele Genesis Developement, proprietarul West Gate Studios.

De asemenea, evenimentul a oferit studenților ocazia de a îi întâlni și pe cei care au dat viață comunității West Gate Studios.

„La Induction Day, cei 600 de studenți de anul I care s-au cazat în campus pentru anul universitar 2014-2015 au avut ocazia sa afle «secretele» campusului de la colegii lor mai mari. De asemenea, i-au cunoscut pe cei care dau viață comunității West Gate Studios: Asistenții Rezidențiali și membrii Consiliul Rezidenților”, a declarat Dana Chiticariu, Business Manager West Gate Studios.

Asistenții Rezidențiali sunt membri ai echipei administrative și au rolul de-ai îndruma pe rezidenții și de a le oferi asistență pe toata durata șederii lor în campus. Consiliul Rezidenților contribuie la dezvoltarea comunității West Gate Studios, organzând periodic diferite activități și evenimente pentru studenți.
West Gate Studios este amplasat în vestul Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei și cuprinde trei blocuri cu un total de 925 de garsoniere și apartamente cu două camere. Tarifele de cazare în campusul West Gate Studios încep de la 80 de euro/loc/lună. Toate garsonierele dispun de balcon, baie și bucătărie complet mobilată și utilată.

Despre Genesis Development

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%.

Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Deschiderea anului universitar în West Gate Studios in 2014"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *