Horoscop Zodia Fecioara pentru Septembrie 2016

15 0

S-ar putea sa aveti un eveniment fericit in familie luna aceasta. Socializati cu multa lume, iesiti in evidenta si sunteti apreciati de ceilalti.

Este foarte frumoasa aceasta prima jumatate a lunii septembrie pentru voi. Pe masura ce avansam in luna septembrie, succesul vostru incepe sa se stinga, sau veti fi preocupate de alte lucruri. Venus intra inr-un con de umbra, asa ca din punct de vedere sentimental intrati intr-o zona de discretie. Fie sunteti mai atente la ce se intampla cu partenerul de viata si inca nu vreti sa va exprimati sentimentele fie incepeti sa fiti mai atente cu sentimentele voastre, pentru ca aveti motive sa observati mai atent persoana de langa voi.

A doua planeta care intra intr-un con de umbra este Soarele. Atentie la sanatate dupa 16 septembrie. S-ar putea sa fiti mai obositi, incercati sa va odihniti, sa va detasati mai mult de problemele profesionale.

Ultima planeta care intra in leu este Mercur asa ca ultimele 4 zile din aceasta luna s-ar putea sa aduca vesti nu tocmai bune legate de zona profesionala. S-ar putea sa descoperiti niste nereguli sau relatia cu un colaborator sa nu fi fost bine inteleasa. De aceea, este mai bine ca in aceasta prima parte a lunii atunci cand aveti o stare buna, sunteti comunicativi, sa fiti foarte atente cum este receptat mesajul de catre cei din jur.

In prima parte a lunii aveti tendinta de a aborda lucrurile intr-un mod superficial si, de aceea, va scapa anumite lucruri care vor trebui clarificate in ultima parte a lunii.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Horoscop Zodia Fecioara pentru Septembrie 2016"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *