AQUA MAGIC Mamaia

 • aqua-magic-mamaia

Locatie Category: Distractie

Profile
Profile
Photos
Locatia pe harta
Pareri si comentarii
Alte locuri interesante
 • Aqua Magic  cuprinde un numar de 11 puncte de agrement dintre care 2 sunt exclusiv destinate copiilor.

  Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm

  Baby pool – 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm

  River ride – doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m , lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare ; se folosesc colace.

  Multislide – 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.

  Space bowl – tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

  Mega pipe – un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11,4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.

  Twister – doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11,4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.

  Kamikaze – tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11,4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.

  Turbo slide – tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.

  Black hole – tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac ; tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m, dupa ce face 2 bucle; cade intr-o piscina de aterizare.

  Lazy river – un rau curgator lat de 3,5 m, adanc de 1,2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  Total 0 Votes
  0

  Tell us how can we improve this post?

  + = Verify Human or Spambot ?

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 1 Review on “AQUA MAGIC Mamaia”

  1. laur AQUA MAGIC Mamaia

   cred ca cea mai tare faza e rauletu lenes. pretul este ok, pizza foarte buna si mai ales daca ai copii e locatia ideala pentru familie!

  Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Rate this Locatie (overall):