AQUA MAGIC Mamaia

Aqua Magic  cuprinde un numar de 11 puncte de agrement dintre care 2 sunt exclusiv destinate copiilor.

Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm

Baby pool – 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm

River ride – doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m , lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare ; se folosesc colace.

Multislide – 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.

Space bowl – tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

Mega pipe – un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11,4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.

Twister – doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11,4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.

Kamikaze – tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11,4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.

Turbo slide – tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.

Black hole – tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac ; tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m, dupa ce face 2 bucle; cade intr-o piscina de aterizare.

Lazy river – un rau curgator lat de 3,5 m, adanc de 1,2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Categorie: Distractie

De ce ai nevoie? Alege un tip de locatie:

Anunturi asemanatoare

1 parere / comentariu

  1. laur, 8 octombrie 2016 19:15 business - AQUA MAGIC Mamaia
    5/5

    cred ca cea mai tare faza e rauletu lenes. pretul este ok, pizza foarte buna si mai ales daca ai copii e locatia ideala pentru familie!

       -   Log in to reply

Postati Un Comentariu sau un Review:

Acordati o nota acestui local:

Incarcati o imagine

Puteti adauga poze la comentariul (review) Dvs.

Spam sau abuz? Raporteaza acum!

Trimite unui prieten

Contacteaza!

Revendica acest loc

What is the claim process?

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte