Cora Bratianu

Noul centru comercial are o suprafaţă construită de 50.000 m2 și a fost ridicat în urma unei investiții de 51 de milioane de euro. Atât la construcția propriu zisă, cât și pentru exploatarea spațiului, s-au folosit soluții tehnice care optimizează consumul de energie, iar cora Brătianu a obținut deja de la autoritățile române Certificatul de Eficiență Energetică de Clasa A și este în curs de certificare internațională BREEAM.

Cora Brătianu este al treilea centru comercial cu certificat verde pe care compania îl deschide în mai puțin de un an, după cora Bacău și cora Șoseaua Alexandriei – București, inaugurate în noiembrie 2012.

Cora Brătianu include un hipermarket cu o arie de vânzare de aproximativ 8,600 m2, o galerie comercială de 8.500 m2 cu 50 de magazine, 670 de locuri de parcare la subsol, 450 de locuri de parcare pe terasă și 12.000 m2 spații verzi din care aproximativ 8.000 m2 au fost amenajați pe terasă. Terasa centrului comercial a fost construită în așa fel încât să poată găzdui evenimente.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Categorie: Shopping

De ce ai nevoie? Alege un tip de locatie:

Anunturi asemanatoare

1 parere / comentariu

  1. dana tohatin, 8 octombrie 2016 19:11 business - Cora Bratianu
    5/5

    Eu sincer cred ca aici sunt cele mai mici preturi din tot orasul Constanta. Nu se compara la diversitatea produselor cu Auchan, Real sau Carrefour. Parcare mare si servicii bune. Se merita sa mergi la acest mall!

       -   Log in to reply

Postati Un Comentariu sau un Review:

Acordati o nota acestui local:

Incarcati o imagine

Puteti adauga poze la comentariul (review) Dvs.

Spam sau abuz? Raporteaza acum!

Trimite unui prieten

Contacteaza!

Revendica acest loc

What is the claim process?

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte