Tomis Mall

Tomis este pozitionat intr-un loc cu traditie veche, fiind pe vremuri principalul centru comercial al orasului, localizat intr-o zona cu un trafic foarte intens si foarte accesibil. Situat intr-o zona pietonala de shopping, intre doua bulevarde principale, Tomis se bucura de un flux de persoane foarte mare.

Cumparaturile reprezinta o atractie deosebita pentru toti cei ce viziteaza Tomis Mall. Varietatea produselor si calitatea acestora ridica centrul comercial la acelasi nivel cu marile orase din intreaga lume, recunoscute pentru shopping. Indiferent de gusturile dumneavoastra,  produse haute couture, produse hi-tech sau bijuterii, in Tomis le vei gasi cu siguranta la cel mai bun pret.

Un parfum de senzatie, bijuterii inspirate din aerul unor locuri exotice, ochelari de soare oversized, care te trimit cu gandul la farmecul chic al divelor… Iata cum o sedinta de shopping se poate transforma intr-o adevarata arta!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Categorie: Shopping

De ce ai nevoie? Alege un tip de locatie:

Anunturi asemanatoare

1 parere / comentariu

  1. tudora, 7 august 2016 13:56 business - Tomis Mall
    5/5

    primul mall din constanta si cel mai frumos

       -   Log in to reply

Postati Un Comentariu sau un Review:

Acordati o nota acestui local:

Incarcati o imagine

Puteti adauga poze la comentariul (review) Dvs.

Spam sau abuz? Raporteaza acum!

Trimite unui prieten

Contacteaza!

Revendica acest loc

What is the claim process?

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte