Universitatea Ovidius – Campus

Universitatea „Ovidius“ din Constanţase prezintă astăzi ca o instituţie de învăţământ universitar modernă, cu o frumoasă tradiţie, semicentenară, aflată într-o vizibilă schimbare. Probează autentice disponibilităţi de creaţie ştiinţifică şi tehnică, capabilă să satisfacă cerinţele de educaţie şi specializare a tinerilor la nivel zonal şi naţional, precum şi la nivel internaţional.

Cu o paletă largă de specializări, Universitatea „Ovidius“ din Constanţa deţine una din cele mai extinse oferte de studii la nivel regional, dar şi naţional fiind abilitată să emită diplome de studii pentru toate programele şi formele de învăţământ organizate în concordanţă cu prevederile legale. Universitatea „Ovidius“ din Constanţa acordă titlul de doctor în ştiinţe; de asemenea acordă titlul de Doctor Honoris Causa, profesor onorific, membru de onoare al Senatului, unor personalităţi din ţară şi străinătate care au contribuţii deosebite în viaţa ştiinţifică şi culturală a lumii contemporane.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Categorie: Universitati

De ce ai nevoie? Alege un tip de locatie:

Anunturi asemanatoare

Postati Un Comentariu sau un Review:

Acordati o nota acestui local:

Incarcati o imagine

Puteti adauga poze la comentariul (review) Dvs.

Spam sau abuz? Raporteaza acum!

Trimite unui prieten

Contacteaza!

Revendica acest loc

What is the claim process?

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte