Programul de burse URSUS “Studenti pentru Comunitate” – Universitatea Babeş-Bolyai

12 0

Ursus Breweries, alaturi de Universitatea Babeş-Bolyai, lanseaza programul de burse URSUS “Studenti pentru Comunitate” adresat studentilor cu rezultate academice deosebite si o activitate intensa in beneficiul comunitatii locale.

Programul recompenseaza studentii exceptionali ai Universitatii “Babeş-Bolyai”, care au obtinut media generala de minim 8 pe ultimul semestru incheiat. In acelasi timp, candidatii trebuie sa demonstreze ca au ambitia de a-i inspira pe ceilalti membrii ai generatiei lor printr-o implicare activa in organizatii non-profit sau in proiecte de voluntariat puse in folosul comunitatii din Cluj. Initiativa URSUS Breweries de a stimula voluntariatul vine in continuarea eforturilor UBB de implicare puternică în comunitate.

Programul recompenseaza studentii exceptionali ai Universitatii „Babes-Bolyai”, care au obtinut media generala de minim 8 pe ultimul semestru incheiat.

In acelasi timp, candidatii trebuie sa demonstreze ca au ambitia de a-i inspira pe ceilalti membrii ai generatiei lor printr-o implicare activa in organizatii non-profit sau in proiecte de voluntariat puse in folosul comunitatii din Cluj.

Initiativa URSUS Breweries de a stimula voluntariatul vine in continuarea eforturilor UBB de implicare puternică în comunitate.

Data limită de aplicare este 14 iunie 2013. Înscrierile au loc la Oficiul de Fund Raising, strada M. Kogălniceanu, nr. 1, etaj 1, birou 121, în intervalul orar 9:00 – 12:00.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Programul de burse URSUS “Studenti pentru Comunitate” – Universitatea Babeş-Bolyai"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *