Daca o pasarica ti-a soptit ceva…..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.


Legislatia Prima Casa modificata: garanţia statului pentru casele vechi – de la 50 la sută la 40 la sută

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) propune modificarea legislației pentru programul Prima Casă, astfel încât să fie stimulată achiziția de locuințe mai noi de cinci ani. Astfel, garanţia pentru locuinţele vechi va fi redusă.

Prin apartamente sau case noi guvernul înțelege acele locuințe care au fost construite cu cel mult cinci ani înainte de depunerea cererii de finanțare. Pentru astfel de locuințe, guvernul va da în continuare o garanție de 50 la sută din valoarea împrumutului.

„Prin prezentul proiect se propune introducerea unor reglementări privind garantarea de către stat în procent de 50% din valoarea creditelor destinate achiziției de locuințe (exclusiv principalul) a locuințelor noi și/sau consolidate, iar pentru locuințele care nu se încadrează în această categorie procentul garantat de stat va fi de 40% în valoarea creditelor destinate achiziției de locuințe (exclusiv principalul)”, se arată în nota de fundamentare a actului normativ.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Stiri , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte