90% din creier este grăsime.


Cea mai buna reteta de friptura picanta

Ai nevoie de:
100 g pulpa de porc (antricot, etc), , 100 g piept de pui, , 100 g carnaciori (eventual picanti), , 100 g ciuperci proaspete, , 50 ml ulei de floarea soarelui, , 1 ardei foarte iute, Boia, sare, piper dupa gust, , Usturoi (optional), , 150 g malai. .

Cum se face?
Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu ulei. Cand se rumeneste, se adauga ciupercile taiate felii, carnaciorii.Se adauga ardeiul tocat marunt si, dupa gust, usturoi. La sfarsit se pun sarea, piperul si boia pentru culoare.Se serveste pe pat de mamaliga fierbinte cu salata asortata sau de muraturi.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Retete , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte