Studentul nu chiuleste … este solicitat in alte parti.


O reteta pentru toti iubitorii de peste: „Peste sub carbuni”

Ingrediente:
• un peste
• sare si condimente dupa gust
________________________________________

Se ia pestele nespalat, necuratat si se impacheteaza intr-o bucata de hartie de pergament. Se face o groapa in pamant pe lungimea pestelui unde se ard cateva lemne si carbuni pana se umple de jar.

Sub jar se pune pestele si se lasa acolo aproximativ 15-20 de minute. Apoi se scoate, se despacheteaza (solzii se vor dezlipi odata cu hartia) si se serveste cald.

SFAT : Pestele nu se curata de solzi sau de mate, acestea din urma ramanand prinse de scheletul pestelui. Se serveste cu un pahar de vin alb.

Alte note:

Desigur, pestele se condimenteaza dupa gust; in ceea ce priveste spalarea , pestele nu se spala si nu se curata pentru ca va fi invelit intr-o bucata de hartie de pergament si lasat sub carbuni.

La sfarsit, pestele se va despacheta si, odata cu hartia, se vor desprinde si solzii. Daca esti un pic mai pretentios, nu este nici o problema daca il speli.

Cine va incerca va fi foarte multumit. Cel putin eu unul am repetat aceasta „experinta” culinara. In plus de asta nu iti trebuie nici un talent culinar. Trebuie doar sa-ti cunosti masura in ceea ce priveste condimentele. Pofta buna.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Retete , , ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte