Natura este întotdeauna de partea defectelor ascunse.


Omleta rece cu dovlecei si migdale! ( specialitate cu specific provensal )

Omleta rece cu dovlecei si migdale – Delicios si satios!

Rapid si usor de preparat, numai buna pentru o gustare rapida, mai ales cand nu ai timp la dispozitie si esti pe fuga! Prepara-ti o omleta cu dovlecei si migdale si vei avea placerea sa savurezi o specialitate cu specific provensal- (regiunea Provence-Coasta de Azur).

Ingrediente pentru Omleta rece cu dovlecei si migdale:
3 oua
1/ 2 dovlecei
30g parmezan proaspat dat prin razatoare
30g de migdale decojite
30g de unt
Piper

Portii:
2

Cum preparam Omleta rece cu dovlecei si migdale:
Pune la prajit intr-o tigaie din teflon migdalele, fara ulei, pana capata un aspect auriu.
Spala si taie marunt jumatatea de dovlecel.
Bate ouale. Adauga apoi dovlecelul, parmezanul si migdalele, sarea si piperul.
Intr-o alta tigaie teflon topeste untul. Cand acesta incepe sa faca spuma, adauga compozitia de ou si las-o la prajit timp de 5 minute, apoi intoarce omleta delicat, transferand-o intr-o alta farfurie si apoi pune-o la loc in tigaie pentru inca 5 minute..
Se serveste calda sau rece!
Bon appetit!

Calorii Omleta rece cu dovlecei si migdale:
150omleta.

Timp de preparare Omleta rece cu dovlecei si migdale:
5 min
La cuptor: 10 minute
Timp total: 15 minute


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Retete

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte