Cand castig 10 dolari, 6 ii investesc in publicitate. (Ford)


Tu știi ce apa plata bei? Un studiu socant referitor la apele vandute in Romania

Apa de la robinet o fi mai buna? Probabil…. Din seria „Doar in Romania” va oferim un studiu socant realizat acum cateva zile!

n test realizat de libertatea.ro a inclus 19 sticle de pe raft şi duse spre testare la DSV. Printre sortimentele testate au fost și trei de import, una dintre ele, San Benedetto, Italia, fiind „apă necurată” campioană, în sesnul că depășește limita de bacterii de 15 ori!

Din cele 19 sticle, doar 8 au trecut testul de curăţenie. La un calcul rapid putem deduce ca 68% din apa plata vanduta din magazine colcăie de bacterii!

Este uimitor că după scandalul din primăvară, când Autoritatea Națională pentru Protecția Consuamtorului (ANPC) a depistat cinci sortimente de apă cu depășiri ale normelor admise, nici până astăzi situația nu s-a ameliorat, iar românilor li se vinde în continuare otravă pe post de apă de băut.

San Benedetoo, Agua Queen, Apa Craiului, Izvorul Zaganului, Aqua Carpatica, Cheile Bicazului si Zizin printre cele mai „necurate”

Detalii despre acest test:

Din punct de vedere tehnic, testul se referă exclusiv la numărul de bacterii conţinut de un mililitru de apa plată de băut, test repetat de două ori: odată la temperatura de 22 de grade Celsius, apoi la 37 de grade Celsius. La primul test apa nu trebuie să conţină mai mult de 100 de microorganisme (100 ufc/ml), iar la al doilea, standardul este de 20 de microroganisme (20 ufc/ml).

Studentii pe net au cautat:

apaplata izvorul zaganului pareri

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Articole Doar in Romania ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte