Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate.


Amenajare camera de Dining în 2017 – cele mai bune sfaturi si idei pentru o sufragerie de vis

Stilul de amenajare ales pentru dining-ul din imagini este coerent, functional si omogenizat cu intregul spatiu diurn, impresia finala fiind aceea de atmosfera eleganta.

Dining-ul prezentat beneficiaza de toate cerintele functionale si estetice avute in vedere de proprietari: proximitatea ideala fata de zona de preparare si amplasarea usor „retrasa” pe o latura a livingului, cu care formeaza un spatiu confortabil si echilibrat atat prin finisaje, cat si prin solutionari decorative.

Un element esential ce caracterizeaza orice spatiu tip dining este semnificatia speciala a acestuia in geometria unei locuinte: loc de „reincarcare a bateriilor” pentru familia ce revine aici periodic pentru a savura o masa copioasa.

In realizarea de fata, ilustrarea face parte dintr-un apartament de bloc, cu trei camere, in care dining-ul, livingul si bucataria cu bar comunica deschis, compartimentarea fiind sugerata in special de pozitionarea mobilierului specific fiecarei functiuni.

Finisajele sunt optim realizate. Pe langa mobilierul inzidit de depozitare a veselei, pentru a mari iluzoric spatiul, s-a recurs si la un contrast cromatic pe verticala, respectiv la nuante deschise in zona superioara (pereti, tavane) si la culori neutre la nivelul inferior (mobilier, pardoseala, covoare). Nuantele solare folosite la finisajul peretilor, alternate cu albul imaculat si conjugate cu efectul de protejare al lampii de plafon coborata in stil „bistro”, delimiteaza placut acest dining.

Echilibrul dintre drept si curb este realizat in intreaga zona de zi, in cadrele prezente remarcandu-se modul de iluminare integrat in portiuni de zidarie cu volumetrii variate.

Amplasarea estetica si foarte discreta a caloriferului pe una din laturi imprima zonei un plus de caldura, arhitectul alegand solutia inglobarii acestuia intr-un ansamblu de rafturi si mascarii cu o piesa gen grilaj.

Astfel, toate elementele constitutive la nivel functional si estetic au rolul de a contura un ansamblu tip dining unitar din punct de vedere stilistic, dar totodata confortabil si elegant.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Sfaturi

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte