Ballentine`s Day !


CONTINENTA SEXUALA: amplificarea placerii atunci cand faci dragoste

Atentie! A aparut CONTINENTA SEXUALA ! Fara ea… nu mai faci fata ! Fiindca tine mai mult, este mai frumos si e a ta pana la adanci batraneti !

Ce minunat este sa faci dragoste…! Da, dar… sa faci dragoste, nu sex. Pentru scurt timp e placut si sexul, dar dragostea ne face sa ne simtim fericiti si impliniti si chiar sa devenim mai buni, mai frumosi, mai generosi si mai puternici. Nu degeaba se spune ca daca iubirea este infinita, imposibilul devine cu usurinta posibil.

Dar, ne-am putea intreba, exista o diferenta intre a face dragoste si sex?

Bineinteles, este chiar o foarte mare diferenta, aceasta fiind tocmai iubirea. A face sex inseamna a fuziona amoros fara iubire, chiar daca exista atractie sexuala; a face dragoste este atunci cand, pe langa atractie sexuala, intre cei doi exista si iubire, iar aceasta este o minunata realizare si o culme a iubirii.

Cu totii vrem sa iubim si sa fim iubiti, multi poate vrem sa facem dragoste. Dar oare se poate oriunde, oricand, oricat, minunat, cutremurator de frumos si de rascolitor? Ei bine, da, aceasta este posibil si se realizeaza prin continenta sexuala.

Ideea nu a aparut acum, ea exista de milenii si provine din Orient, fiind aplicata, de-a lungul timpului, de adeptii filozofiei tantrice indiene, de taoistii chinezi etc. Atunci era o mare taina a vietii cum sa faci ca iubirea sa infloreasca, facand dragoste, si prin aceasta sa devii fericit si puternic. Ajunsa in occident, aceasta practica a iubirii cu continenta sexuala a cunoscut o rapida raspandire, mai ales in ultimele decenii. Si la noi in tara sunt sute de mii de oameni care au descoperit iubirea cu continenta sexuala si au adoptat-o. De ce credeti ca au facut aceasta? Ei bine, fiindca ea merita!

Dar ce este fuziunea amoroasa cu continenta sexuala? Ei bine, ea inseamna, in esenta, la barbat retinerea spermei, care nu este eliminata prin ejaculare (si nici, ulterior, prin polutii nocturne), iar la femeie, trairea plenara a orgasmului, fara a fi insotita de descarcarcarea energetica exploziva.

Este o greseala sa credem ca orgasmul este tot una cu ejacularea la barbat, respectiv cu descarcarea exploziva la femeie. Nu numai ca sunt fenomene distincte, dar oamenii de stiinta au pus in evidenta ca exista o scurta perioada de timp care le desparte, orgasmul fiind premergator momentului pierderii potentialului sexual. Continenta sexuala se refera de fapt la trairea orgasmului fara a se ajunge la punctul non-retur care precede descarcarea, aceasta traire putand fi reluata de nenumarate ori. In concluzie, orgasmul cu descarcare este singular (fiind necesara o anumita perioada de timp pentru reaparitia excitatiei si reluarea actului amoros), pe cand orgasmul fara descarcare este multiplu, apetitul sexual fiind intr-o continua crestere. S-a observat ca majoritatea femeilor sunt inzestrate nativ cu capacitatea de a practica continenta sexuala, in timp ce in cazul barbatilor este necesar un anumit antrenament practic pentru a ajunge la maiestrie in realizarea continentei sexuale.

Cum se realizeaza practic continenta sexuala? Vom prezenta in detaliu in curand.

Iata doar cateva din avantajele de care se bucura cei care practica iubirea cu continenta sexuala:
– trairea unui numar foarte mare de orgasme (atat de catre barbat cat si de catre femeie) si amplificarea nebanuita a placerii in timpul fuziunii amoroase, care se prelungeste oricat de mult (ore in sir). Astfel, apare posibilitatea ca foarte multe femei sa cunoasca, in sfarsit, ce este orgasmul (stiindu-se faptul ca ele, in general, au nevoie de o stimulare erotica de minim 30 minute, in timp ce barbatul termina actul sexual, adeseori, dupa maxim 10 minute);
– aparitia unei stari de nesat, de dorinta parca eterna intre cei doi;
– eliminarea completa a riscului unei graviditati nedorite, fiind astfel o metoda anticonceptionala perfect naturala, sigura si gratuita;
– cresterea potentei la barbat, a senzualitatii la femeie, cat si eliminarea tulburarilor de dinamica sexuala (impotenta, frigiditate);
– regenerare, reintinerire, longevitate a vietii sexuale;
– tonus vital marit, echilibru psihic, amplificarea creativitatii, trezirea inteligentei;
– amplificarea farmecului personal, atat la barbat cat si la femeie;
– disparitia starilor de vlaguire, somnolenta sau blazare in relatia de cuplu;
– reducerea importanta a secretiilor menstruale si a fenomenelor secundare neplacute, legate de ciclu;
– ajuta, in cazul femeilor, la armonizarea si infrumusetarea corpului (cresterea si intarirea sanilor, eliminarea depozitelor adipoase).

Dincolo de toate aceste beneficii, avem sansa de a ne regasi pe noi insine ca fiinte spirituale, cu o intelegere superioara asupra iubirii si a vietii.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Sfaturi

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte