Ce face un cal pe o pajişte cu canabis? Paşte fericit!


Bilete gratis la meciul Universitatea Craiova – Gloria Bistrita

CS Universitatea Craiova va debuta sîmbătă, 7 septembrie, la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima etapă a ligii secunde contra celor de la Gloria Bistriţa.

După succesul înregistrat de echipă în meciurile de pregătire, clubul îşi propune să facă un cadou craiovenilor debutînd cu o victorie în această primă etapă.

Şi pentru ca surpriza să fie completă, suporterii echipei îşi pot lua bilet gratuit de pe internet, acesta urmînd să vină acasă prin curier, unde iarăşi nu există nici o obligaţie de plată a transportului.

Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma biletecsuc.ro pînă miercuri, 4 septembrie, urmînd ca apoi biletele să fie disponibile la casele de bilete ale stadionului Ion Oblemenco. Preţurile biletelor la case vor fi de 5 lei la peluze şi tribuna a 2-a, de 10 lei la tribuna 1 şi de 20 lei la tribuna 0.

Pentru mai multe detalii despre club, jucători sau partidele ce urmează urmăriţi site-ul oficial al clubului, csuc.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Sport

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte