Cei care comit greseli sunt penibili de pedeapsa.


Notiunile de baza in biliard (Bila 8)

Ce, tu n-ai vrea sa te distrezi? De ce sa mearga doar el „cu baietii la o bila”? Afla de la noi notiunile de baza si lasa-l pe el sa te invete cum sa tii tacul! Sau, de ce nu, serveste-i tu niste lectii…

Cand eram elev de liceu, aveam colegi atat de „addicted to bile”, incat erau gata sa-si cumpere ei insisi o masa de biliard pe care aveau de gand sa o instaleze, nici mai mult, nici mai putin decat in sufragerie. Interzis in Romania, pentru ca era considerat joc de noroc, biliardul s-a practicat si inainte de 1989 in spatii destinate nu neaparat acestui gen de distractie. Dupa 1989 biliardul a devenit, insa, unul dintre cele mai populare mijloace de petrecere a timpului liber.

Deci, haiedti sa invatam impreuna!

Jocurile de turneu

Bila 8
„Bila 8″ este un joc de biliard in care fiecare lovitura trebuie anuntata si care se joaca cu o bila alba si cu 15 bile-tinta numerotate de la 1 la 15.
Un jucator trebuie sa introduca in cosuri bilele numerotate de la 1 la 7 (culori pline), in timp ce adversarul sau va trebui sa joace bilele de la 9 la 15 (cele dungate). Pentru a castiga jocul, un jucator trebuie sa introduca in mod regulamentar in cosuri setul sau de sapte bile si, in final, bila neagra.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Sport

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte