In ultimii 3.500 de ani au fost doar 230 de ani de pace in intreaga lume civilizata.


Powerball – Cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata

Powerball – gadgetul sportiv numarul 1!

Se poate intampla, uneori prea des ar putea spune prietena, sa stai ceva mai mult timp la calculator, iar dupa sa te doara incheietura mainilor. Sau al fel de bine se prea poate sa ai un job care iti solicita mainile constant.

Ar fi insa grozav daca ar exista si vreo metoda placuta prin care sa-ti relaxezi mainile.

Ei bine afla ca exista si ea se numeste Powerball!

Ce este Powerball? Cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata. Mai exact un Powerball este un giroscop dinamic, perfect echilibrat, care poate depasi viteza de 15.000 de rottii pe minut! Ca sa iti faci o idee despre ce este vorba, poti sa iti spun ca atunci cand ajungi la 15.000 de rotatii, asupra bratului tau va fi exercitata o presiune de aproximativ 18 kilograme!!!

Odata pus in miscare, lucru care poate ti se va parea un pic dificil la inceput, puterea pe care Powerball-ul o va exercita se va transmite in incheietura mainii in brate si in umeri.

Efectul? O actiune calmanta, benefica, de relaxare. In plus este un instrument folosit de sportivi pentru a-si tonifia muschii bratelor si incheietura.

Ti se pare interesant? Atunci sper sa te cuceresc total si sa te provoc sa incerci un Powerball, daca iti spun ca s-au organizat si concursuri – cine poate atinge cele mai multe rotatii pe minut. Iar recordul l-a stabilit in 2005, grecul Akis Kristsinelis care a ajuns la 15.575 de rotatii pe minut.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Sport

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte