Un garaj… ecologic

12 0

Jim Sproull este un american ca oricare altul, poate ceva mai instarit si mai orientat in planificarea veniturilor proprii. Posesor de Mercedes 230SL fiind, era si de asteptat ca omul sa isi doreasca sa petreaca ceva mai multa vreme in garaj. Pe deasupra, Jim are ca hobby tamplaria.

Putea, ca oricine de altfel, sa isi amenajeze atelierul prin ingramadirea aleatoare a tot ceea ce nu ii mai e de folos prin casa. Insa… Jim a hotarat sa fie artizanul garajului green-style.

Primul pas a fost achizitionarea unui acoperis Hydrotech, care nu numai ca reduce umiditatea si supraincalzirea aerului, dar constituie si un habitat prietenos si usor de intretinut pentru pasari si plante. Da, pe Hydrotech poti sa cresti si o mica gradina suspendata, cu conditia sa nu ai rau de inaltime, fiindca trebuie sa te cocoti pe acoperis in fiecare zi ca sa ai grija de plante.

sproullradke2

Al doilea pas a fost dotarea garajului cu izolatie din celuloza, accesorii din lemn reconditionat si un sistem de incalzire pe baza de infrarosii care incalzeste doar oamenii, nu si aerul din incapere.

Masa de lucru a lui Jim este realizata chiar de catre el, dintr-o pista de bowling data la casat. Practic toate mobilele si obiectele din garaj sunt solutii green adaptate de Jim la nevoile proprii.

28e506d43e1c31f5bd689b4df23207948834e230

Am doua intrebari pentru domnul Sproull:
1. Cu asa garaj, mai petrece timp in casa?
2. Cum reuseste sa il pastreze intr-o asa curatenie lucie?


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Un garaj… ecologic"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *