UVT – Ghid pentru studenții Erasmus (OUTGOING) FEAA

18 0
  1. Consultați site-ul UVT  http://www.ri.uvt.ro/programe/programe-europene/llp-2007-2013/erasmus/detalii-pentru-studenti/ cu privire la detaliile generale și lista universităților partenere.
  2. Consultați site-ul  universității / facultății din străinătate cu privire la oferta educațională.
  3. Consultați coordonatorul departamental http://www.feaa.uvt.ro/ro/birouri/biroul-de-relatii-internationale.html#componenţă cu privire la alegerea programului potrivit în raport cu disciplinele studiate la FEAA.
  4. Urmăriți procedura de selecție disponibilă pe site-ul UVT  http://www.ri.uvt.ro/programe/programe-europene/llp-2007-2013/erasmus/detalii-pentru-studenti/cum-aplic/ .
  5. Obțineți Certificatul de competență lingvistică acordat de Biroul de Evaluare, Consultanță și Expertiză Lingvistică http://www.feaa.uvt.ro/ro/birouri/birou-de-evaluare-consultanta-si-expertiza-lingvistica.html#metodologie (sau consultați colectivul de Limbi Moderne din cadrul Departamentului de Marketing și Relații Economice Internaționale pentru echivalarea diplomelor / certificatelor de limbă obținute în afara FEAA).
  6. 6.      Prezentare la interviul desfășurat în limba de derulare a programului de studii. Interviul vizează motivarea alegerii, aspecte academice, altele. La interviu se va prezenta planul de învățământ de la universitatea gazdă și planul de învățământ al domeniului din cadrul FEAA.
  7. Urmăriți afișarea rezultatelor pe site-ul FEAA sau la Biroul de Relații Internaționale, FEAA și întocmiți formularele disponibile pe site-ul UVT  http://www.ri.uvt.ro/programe/programe-europene/llp-2007-2013/erasmus/detalii-pentru-studenti/formulare-ects/
  8. Finalizați dosarul în perioada stabilită și îl prezentați la UVT, la Departamentul de Relații Internaționale.
  9. Păstrați legătura cu coordonatorul departamental pentru alegerea și echivalarea ulterioară a disciplinelor suplimentare alese la facultatea gazdă.
  10. La întoarcerea în România, prezentați coordonatorului departamental și / sau Biroului de Relații Internaționale situația școlară pentru echivalarea notelor obținute. Urmaţi procedura de echivalare

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"UVT – Ghid pentru studenții Erasmus (OUTGOING) FEAA"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *