Vezi noul trailer DROPPED – Alaska – Heineken

22 0

O călătorie legendară nu se poate planifica. Ar trebui să constea din experiențe aleatorii, în care improvizația este singura cale de urmat. Pentru a testa această teorie, întrerupem viața de zi cu zi a câtorva bărbați și îi trimitem într-o lume cum nu au mai văzut niciodată. S-au îmbarcat în călătoria vieții lor, doar că nu știu asta încă.

Partea 1: în Alaska…
Pentru început Heineken l-a trimis pe spaniolul Rikar într-un loc super tare. L-au trimis cu elicopterul în munții înzăpeziți din Alaska, 6205 mile de la Madrid. De ce l-au ales pe Rikar? Pentru că lui Rikar îi place vremea caldă și este distractiv să te pui cu spaniolii. Nu uitați: o călătorie legendară nu se poate planifica.

Videoclipul de mai jos face parte din Dropped, o campanie interactivă pentru Heineken. Totul face parte dintr-o campanie pentru a găsi un călător legendar. Este într-adevăr un concept inovator – pe jumătate reclamă la bere, pe jumătate show TV bazat pe realitate…

Așadar vă invit sa urmăriți trailerul DROPPED – Alaska pentru a descoperi mai multe! Dacă vă place nu uitați să îl recomandați prietenilor pe Facebook și Twitter!


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Niciun comentariu pe"Vezi noul trailer DROPPED – Alaska – Heineken"

Posteaza un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *