femei nervoase

1. Tocmai a ajutat-o pe prietena ta sa care mobila si e ud leoarca de transpiratie. Dar e prea obosit ca sa mai faca un dus.

2. Il prinde radarul conducind cu 120 km la ora. Ii explica politistului ca se grabeste la spital, fiindca esti in chinurile facerii.

3. E mijlocul lunii si-i sufla vintul in cont! Nu comenta, aminteste-ti ca tu esti sursa gaurii lui din buget: ti-a luat pantofi, ceas si ti-a platit si impozitul pe venit!

4. Faci cunostinta cu prietenii lui din copilarie si constati ca ei au ramas tot acolo: se scobesc in nas, joaca fotbal pe maidan in weekenduri si injura ca la usa cortului.

5. Surpriza: a facut curatenie luna in toata casa si acum nu mai gasesti nimic la locul lui. In plus, ti-a aruncat si sticla cu parfumul preferat – ca era pe sfirsite.

6. Cadoul lui de ziua ta? O lenjerie intima sexy, dar cu un numar mai mic. Nu-i nimic, suporta cu stoicism, in fond n-o s-o porti decit foarte putin!!!

7. Ca orice barbat, se lauda si se faleste cu penisul lui. Doar n-ai de gind sa-i marturisesti ca ai vazut chestii si mai mari la viata ta…

8. Il surprinzi plingind la televizor. Impresionant film, „Avatar” dar chiar sa se jeleasca asa?

9. Te anunta ca simbata seara se duce in club cu baietii. Fii intelegatoare, si tu ai fost la spectacolul cu tipii de la Chippendales!

10. Soacra, soacra, poama acra! Mama lui te scoate din minti; te cicaleste intruna, iti da indicatii pretioase. Cind vine vorba despre ea, abtine-ne! Cel putin cind esti linga el.


 
10 situatii in care nu trebuie sa-i spui NIMIC!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*