"2 Guns - 2 Pistoale" din 30 August la cinema

Student pe net va recomanda un film de acțiune foarte bine regizat, „plin” de actori renumiti. Denzel Washington și Mark Wahlberg alcatuiesc un cuplu exploziv chiar interesant iar scenele sunt extrem de bine filmate. De asemenea „omul rau” din film Bill Paxton joaca un rol genial.

Despre ce este vorba in acest film? PE SCURT: Doi agenți operativi de la birouri federale concurente sunt forțați să lucreze împreună.

În ultimul an, agentul DEA Bobby Trench (Washington) şi ofiţerul forţelor navale americane de informaţii Marcus Stigman ( Mark Wahlberg) au lucrat sub acoperire ca membri ai aceluiaşi departament de anti droguri. Insa niciunul dintre ei nu ştie însă că celălalt este un agent federal sub acoperire, astfel că la început au încredere unul în celălalt la fel de mult ca şi în criminalii pe care trebuie sa ii prinda.

Atunci când încercarea lor de a se infiltra într-un cartel de droguri mexican şi de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench şi Stigman sunt brusc renegati de către superiorii lor. Acum că toată lumea vrea ca ei să ajungă în închisoare, sau sub pământ, singura lor soluţie este să facă echipă şi să se bazeze unul pe celălalt. Din nefericire pentru urmăritorii lor, din cauza că băieţii buni au petrecut ani de zile pretinzând a fi răi, au învăţat şi câteva trucuri de-a lungul timpului.


Scene de senzatie….

Actrita Paula Patton, cunoscuta publicului din Mission Impossible: Ghost Protcol, joaca alaturi de Mark Wahlberg si Denzel Washington in thriller-ul 2 Guns. Desi joaca un rol dur, de agent DEA, actrita a reusit sa fure toata atentie cu o scena nud pe care o are in film, alaturi de Denzel Washington.


 
"2 Guns - 2 Pistoale" din 30 August la cinema
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*