300 de km pe ora cu Spyker C8 Spyder! Pretul acestei masini te va da pe spate!

Prinde 300 de km pe ora cu Spyker C8 Spyder!

Facut din pasiune pentru design, Spyker C8 Spyder este o masina pentru rebelul din tine.

Perfect echilibrata estetic din orice punct ai privi-o, designul Spyker C8 Spyder ii scoate in evidenta potentialul de performanta, dar reuseste sa faca acest lucru fara sa supere privitorul cu elemente tipatoare.

Spyker C8 Spyder a fost votata „Cea mai buna masina exotica noua in 2006” de catre Registrul Exotic al cumparatorilor de masini al duPont. Masina a fost aleasa din mai mult de 100 de modele.

Nu cred ca mai este nevoie sa mai mentionez, dar la capitolul performante masina sta excelent: Ajunge in doar 4,5 secunde la 100 km/h, iar viteza maxima este de 300 km/h.

Poti sa gonesti pe sosele cu un Spyker C8 Spyder atat cat vrei, caci masina in mod sigur te tine, de vreme ce a fost gandita in asa fel incat in sectiunea din interior, se creeaza o forta concentrata in partea de jos care mentine masina la nivelul solului chiar si la viteze foarte mari.

Daca te-am tentat destul cu aceasta minunatie tehnica atunci poate ar trebui sa-ti spun si pretul, ca sa te trezesc un pic la realitate: 215.000 euro!


 
300 de km pe ora cu Spyker C8 Spyder! Pretul acestei masini te va da pe spate!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*