5 cocktailuri speciale pentru petrecerea de Halloween

5 retete de cocktailuri mortale pentru noaptea de Halloween!

Totusi, aceste bauturi delicioase arata demential! Merita incercate! Nu stii cum sa sarbatoresti Halloween-ul fara bataie de cap si prea multa cheltuiala? Cu bautura nu dai niciodata gres, mai ales daca tii cont si de cei care nu pun gura pe alcool. Iata sugestiile maze.ro pentru un cocktail bar… de speriat! Poti sa-ti lasi imaginatia sa zburde cand prepari cocktailurile, acestea sunt doar cateva propuneri! Joaca-te cu diferentele de consistenta si culoare!

Jesus Juice – un cocktail realizat din sirop de grenadine si karo, vodca si irish cream. Ingredientele, avand densitati si texturi diferite, se amesteca mai greu, ceea ce da rezultatul din imagine.

Hemoragie cerebrala
– snaps de piersici, irish cream si sirop de grenadine – obtii tarie cu gust de piersici si frisca, un cocktail care va fi popular printre doamne!

Scary night – Amesteca vodca cu sirop de grenadine sau zmeura si irish cream. Simplu si delicios, invitatii iti vor cere si al n-lea pahar!

Punch de oase – suc de portocale, lapte rece, inghetata de portocale, gheata pisata, frisca, irish cream si bucati de acadea pentru ornat. Amesteca totul in shaker si serveste imediat.

Chocoghost – Prepara ciocolata alba calda si serveste-o cu frisca si o bezea moale (marshmallow) taiata in forma de fantoma, cu ochi si gura din ciocolata.


 
5 cocktailuri speciale pentru petrecerea de Halloween
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*