În urma memoriului şi cererilor făcute de organizaţiile studenţeşti din municipiul Timişoara, în şedinţa extraordinară din 07.02.2012 Consiliul Local al Municipiului Timişoara a modificat Protocolul de acordare a facilităţilor la transportul în comun, astfel încât reducerea la transportul în comun pentru studenţi se va acorda din nou în baza cărţii de identitate şi a unui card securizat (fiind acceptate cardurile Euro<26, OMNIPASS, StudCard şi ProTimişoara).

Din cauza procedurilor birocratice ce trebuie îndeplinite, probabil va mai dura câteva zile până când hotărârea la ajunge la toate ghişeele RATT şi va fi pusă în aplicare. Important este că ea există, şi în perioada următoare lucrurile vor reveni la normal.

Cardurile de călătorie ale RATT pentru studenţi vor fi eliberate la chioşcurile RATT, iar evidenţa acestora se păstrează în format electronic.

Pentru alte eventuale facilităţi acordate studenţilor, Regia Autonomă de Transport Timişoara poate încheia protocoale cu universităţile din oraş şi cu organizaţiile studenţeşti.

„Gratuităţile şi reducerile acordate în anul 2012 pentru transportul public local de persoane, prin curse regulate, se vor acorda până la concurenţa sumei aprobate prin bugetul local”, precizează reprezentanţii Primăriei Timişoara.


 
Abonamentele RATT pentru studenti – din nou pe baza cardurilor securizate!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*