Baba Vanga a prezis  începerea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, moartea lui Stalin şi prăbuşirea comunismului. Chiar şi Nostradamus a prezis începerea unei a treia conflagraţii mondiale, iar tehnologia web-bot specializată în preziceri realizate cu ajutorul datelor de pe internet se îndreaptă către aceeaşi concluzie.

Oare incepe azi al treilea razboi mondial ?

A gresit Baba Vanga cu cateva zile? Nostradamus s-a inselat si el? Dar web-bot ?

Astazi, Coreea de Nord a lansat mai multe obuze asupra unei insule sud-coreene, incendiind mai multe cladiri si ranind multi soldati sud-coreeni si civili,  conform presei coreene si oficialilor militari, citati de Reuters.

Armata din Coreea de Sud in alerta maxima!

Trupele din Coreea de Sud pozitionate pe insula au ripostat cu tiruri de artilerie, iar armata se afla in stare de alerta maxima, potrivit  AFP.

Presedintele Sud-ului, Lee Myung-bak, a declarat ca incearca sa previna un conflict de amploare. Seulul a avertizat cu represalii mai dure, daca Nord-ul continua atacul, cel mai grav de la razboiul  din anii 1950-1953.

Al treilea razboi mondial: Coreea de Nord ataca Coreea de Sud

„Statele Unite condamnă ferm atacul şi îi cere Coreei de Nord să pună capăt acţiunii beligerante şi să respecte în totalitate termenii Acordului de Armistiţiu”, a precizat SUA într-un comunicat, potrivit CNN.

Rusia şi China au îndemnat la calm. Schimbul de focuri continuă.

Pana acum avem doi morţi, 70 de case incendiate, zeci de răniţi.

Informatii despre razboiul din Coreea!

Deci voi ce spuneti ?


 
Al treilea razboi mondial: Coreea de Nord ataca Coreea de Sud
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*