O companie germană caută 80 de persoane calificate în domeniul hotelier – gastronomic, oferind contracte pentru şase luni şi salarii cuprinse între 1.720 şi 2.100 de euro brut pe lună, informează, luni, Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti

AMOFM informeaza că angajarea se va face pe o perioadă de şase luni, începând din aprilie 2013.

„Salariul oferit este de 1.720 euro brut/lună pentru ospătar, 1.750 euro brut/lună pentru barman şi 1.720 – 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Cazarea este asigurată de angajator contra cost, iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu”, a precizat AMOFM Bucureşti într-un comunicat de presă transmis agenţiei MEDIAFAX.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţele de domiciliu, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Criterii de selectie: persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1/B2).

Pentru înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate persoanele interesate au nevoie de o cerere tip care se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă, de o copie act de identitate sau paşaport, CV model Europass în limba germană, cazier judiciar în original din care să reiasă că nu au antecedente penale (termen de valabilitate de luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă”.

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti va organiza în 4 şi 5 martie selecţia lucrătorilor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont