Angajeaza-te in Irlanda - vezi oferta de locuri de munca - salarii incepand de la 900 lire

Din iulie 2012 Irlanda a ridicat restrictiile pe piata muncii pentru romani, astfel ca angajatorii din aceasta tara au inceput recrutarile. Te poti angaja in Irlanda daca esti pregatit, salariile incepand de la 900 de lire.

Iata cateva joburi disponibile :

– ospatar la un restaurant de lux din Dublin, salariu oferit 1.000 de lire – http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/irlanda/ospatarite-in-irlanda/22021

– se cauta macelari romani, care vor fi remunerati cu cel putin 1.300 de lire – http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/irlanda/macelari-transatori-carne-/22408

– pizzari (900-1.000 lire) – http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/irlanda/pizzar-in-irlanda/22354

Cele mai multe oferte sunt in industria textila. O firma din acest domeniu doreste sa angajeze un manager de productie tricotaje, confectioneri tricotaje si tehnicieni design tricotaje. Angajatorul ofera, pe langa salariul de baza care se negociaza la interviu, concediu platit, ore suplimentare platite si bonusuri.

Toti romanii care doresc sa aplice pentru aceste pozitii trebuie sa aiba cunostinte foarte bune de limba engleza si, intrucat contractele sunt pe perioada nedeterminata, sa fie dispuse sa ramana in Irlanda o perioada mai lunga de timp.


 
Angajeaza-te in Irlanda - vezi oferta de locuri de munca - salarii incepand de la 900 lire
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*