Apa minerală este o apa care conține minerale sau alte substanțe dizolvate, care modifică gustul acesteia sau care îi conferă o valoare terapeutică și care în general, este obținută dintr-o sursă minerală sau dintr-un izvor mineral natural. Substanțele dizolvate în apă pot include diferite săruri și compuși sulfuroși. Apa minerală poate fi carbogazoasă (cu efervescență) sau plată (fără efervescență).

Apa minerala - secretul unui ten frumos

Apa minerala nu este buna doar de baut, dar este considerata si o minune pentru ten.

Foloseste-o intre curatare si hidratare

In loc sa te speli si sa clatesti fata cu apa minerala, o metoda mai economica este sa inmoi un tampon de vata in apa minerala si sa iti stergi fata cu el dupa ce te demachiezi. Ii oferi tenului tau un adevarat rasfat, pentru ca masca de fata sau crema hidratanta va fi absorbita mai bine.

 

Foloseste-o cu tonicul

Daca folosesti tonic, ii poti intensifica efectul, udand intai tamponul de vata cu apa minerala. Astfel vata va absorbi mai putin tonic si acesta va functiona mai bine in combinatie cu apa.

 

Retete de casa

Multe retete de masti de fata includ apa plata. O poti inlocui foarte bine cu cea minerala pentru ca iti hraneste pielea si ii confera prospetime.

 

Spray facial

Pune apa minerala intr-o sticluta cu pulverizator si foloseste-o de-a lungul zilei pentru a te reimprospata, in special daca petreci mult timp intr-o incapere cu aer uscat.


 
Apa minerala - secretul unui ten frumos
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*