Asa arata unul dintre cele mai scumpe stilouri produse vreodata - Tibaldi B. Supersports

Stilouri Bentley, asortate la masina! Merita sa spunem oare ca un astfel de stilou costa cam cat un autoturism marca Opel produs prin 2009 ?

Va prezentam un stilou editie limitata care se adreseaza doar cunoscatorilor intr-ale luxului!

Brandul de lux Tibaldi a produs in serie limitata aceste stilouri cu sigla Bentley. acestea sunt oferite cadou la achizitionarea unui autoturism de la prestigioasa marca sau pot fi cumparate separat, la preturi piperate.

Pe corpul stiloului Bentley este imortalizat modelul care a castigat cursele disputate pe faimoasa pista Brooklands, in argint suflat cu aur, care este apoi supus unui procedeu special de polizare a detaliilor, cu scopul de a conferi luciu si o finisare impecabila.

Colaborarea dintre inginerii Tibaldi si designerii de la Bentley a dus la realizarea unei colectii superbe, Tibaldi for Bentley Supersports, ce suprinde detaliile celui mai puternic automobil al producatorului britanic. Astfel, instrumentele de scris imprumuta designul, materiale si detalii de la faimoasa masina.

Designerii Tibaldi au apelat la fibra de carbon pentru a realiza corpul si capacul stiloului, in timp ce ornamentele sunt confectionate din aluminiu. Varful capacului are aspectul unui schimbator de viteze dintr-un automobil Bentley, iar clip-ul de prindere are la capat o bila rotativa.

Stiloul Bentley Supersports are o penita din aur alb de 18 karate, inscriptionata cu semnatura Tibaldi, dar si logoul Bentley, in aceeasi culoare ca ornamentele exterioare. Un obiect de lux exclusivist, ca si automobilul dupa care este denumit, acesta este produs doar in 630 de exemplare, numar ce corespunde cu numarul de cai putere ai masinii.

In total au fost produse doar 1200 de astfel de stilouri, unele din argint, iar altele din aur alb. Peste ani si ani, aceste stilouri se vor dovedi, fara doar si poate, un bun de pret, insa pana atunci este un must pentru cei pasionati de lucruri deosebite si rare


 
Asa arata unul dintre cele mai scumpe stilouri produse vreodata - Tibaldi B. Supersports
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*