Ali Marius Ghiulser a absolvit doar trei examene la Facultatea de Medicină de la Universitatea Ovidius: educaţie fizică, limba engleză şi informatică. Tulceanul a fost pus ieri în libertate de Judecătoria Tulcea, deşi Parchetul propusese reţinerea lui pentru 29 de zile.

Ali Marius Ghiulser (34 de ani) din Tulcea s-a angajat la 1 octombrie 2010 la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a lucrat, la Unitatea de Primiri Urgenţe până la data de 2 noiembrie. El a fost angajat pe postul de medic generalist.

La angajare a prezentat mai multe acte, printre care şi xerocopii de pe Diploma de licenţă din data de 11 octombrie 2005, emisă de Universitatea Ovidius Constanţa – Facultatea de Medicină, un certificat de medic specialist medicină de familie din data de 1 februarie 2010, emis de Ministerul Sănătăţii Publice, Certificat de membru din data de 27 septembrie 2010, emis de Colegiul Medicilor Tulcea şi adeverinţa din data de 26 noiembre 2005, emisă de Ministerul Sănătăţii Publice. Toate acestea au fost falsificate

stirea pe Adevarul Constanta


 
Avea diploma de Facultatea de Medicina Constanta - falsificata
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
1 Comentariu
  1. Silvia 11 ani în urmă

    Cred ca sunt multi medici ca el in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*