Se spune mereu ca femeile vorbesc mult, barfesc mult si mint mult. Dar este adevarat oare? De ce intotdeauna femeile? Conform rezultatelor unui nou studiu din Marea Britanie, barbatii nu sunt nici pe departe „ingerasi”. Ei spun de doua ori mai multe minciuni decat femeile. In medie, barbatii spun sase minciuni pe zi partenerei, sefului sau colegilor, in timp ce femeile numai trei.
Barbatii mint de sase ori pe zi si de doua ori mai mult decat femeile!

In timp ce barbatii prefera sa ascunda adevarul despre cat de mult au baut in oras si sa isi minta iubitele despre cat de bine arata (chiar daca nu e tocmai asa!), femeile evita sa recunoasca adevarul despre ultimele lor achizitii.
83% dintre persoanele intervievate sustin ca isi pot da seama foarte usor daca partenerul ii minte.

Un expert in limbajul trupului ii contrazice, insa:

“Cei mai multi oameni nu pot descifra corect semnalele. Multi presupun ca, daca cineva minte, evita sa te priveasca in ochi si devine tot mai nervos si agitat. De fapt, exact opusul e adevarat. Mincinosii fac orice pentru a te convinge de adevarul spuselor lor, pot mima linistea interioara si sunt foarte atenti la reactiile interlocutorului, pentru a se asigura ca minciuna “a prins”. Multi oameni isi supra-estimeaza abilitatile in descifrarea limbajului trupului”

Deci, aveti mare grija ce credeti si ce nu din ce va spune partenerul de viata! 😉

Barbatii mint mai mult decat femeile!


 
Barbatii mint mai mult decat femeile!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*