NATO a initiat un program de practica pentru studentii din statele membre, in scopul familiarizarii acestora cu modul de lucru al Cartierului General de la Bruxelles.

NATO cauta tineri talentati la discipline ca: stiinte politice, relatii internationale, studii de securitate, economie, inginerie, drept, resurse umane, tehnologia informatiei si jurnalism. „Programul isi propune patru obiective principale: oferirea accesului la informatiile teoretice si tehnice de care bursierul are nevoie pentru realizarea temelor practice, asigurarea oportunitatii de a invata de la specialistii NATO si de avea o perspectiva mai buna asupra organizatiei, sa contribuie la crearea unei forte de munca mai diverse, sa se realizeze o mai buna intelegere a Organizatiei in tarile aliate”, se precizeaza in comunicatul NATO. Printre cerintele pentru aplicare se numara: varsta maxima 30 de ani, cetatenie a unui stat membru NATO, cel putin doi ani de studii superioare, fluenta intr-una din limbile oficiale ale NATO, engleza si franceza.

Informatii suplimentare si cereri pentru inregistrare se gasesc la adresa: http://www.nato.int/structur/interns/index.html#FN2.


 
Burse pentru studenti la NATO
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*