Facebook like interzis: Celebrul buton de apreciere in lumea sociala a fost declarat ilegal in Germania!

„Toate institutiile din Schleswig-Holstein trebuie sa inchida paginile pentru fanii de pe Facebook si sa scoata plug-in-uri sociale, cum ar fi butonul ‘Like’ de pe site-uri web lor”, a declarat oficialul german pentru protectia datelor.

„Oricine viziteaza facebook.com sau foloseste un plug-in trebuie sa se astepte ca vor fi urmariti timp de doi ani”, a adaugat el, potrivit ibtimes.com.

Facebook sustine insa ca este in depina conformitate cu legile europene de protectie a datelor. „Noi respingem cu fermitate orice afirmatie ca Facebook nu este compatibil cu standardele UE privind protectia datelor,” a declarat compania intr-un comunicat.

„Butonul este o caracteristica populara a Facebook, iar oamenii au control complet asupra modului in care impartasesc informatiile. De mai mult de un an, plugin-ul a adus o valoare pentru multe firme si persoane fizice in fiecare zi. Vom analiza situatia, atat in numele nostru, cat si in numele utilizatorilor de web din intreaga Germanie”, a conchis Facebook.


 
Butonul Like de Facebook este ilegal?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*