Cadre didactice de la Universitatea Bioterra ar fi pretins bani de la studenţi pentru acordarea unor note mai mari la licenţă

Mai multe cadre didactice şi salariaţi ai unei instituţii de învăţământ superior din Capitală, cercetaţi pentru fapte de corupţie şi fals, au fost percheziţionate în această dimineaţă. În total, 22 de percheziţii au loc în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Vâlcea şi Olt.

„În cauză se efectuează cercetări faţă de mai multe cadre didactice şi salariaţi ai unei instituţii de învăţământ superior din municipiul Bucureşti, pentru fapte de corupţie şi fals”, a precizat Poliţia Română, citată de Mediafax.

Surse judiciare precizează că în acest caz ar fi vizate cadre didactice de la Universitatea Bioterra. Acestea ar fi pretins bani de la studenţi pentru acordarea unor note mai mari la licenţă.

La percheziţii participă ofiţeri de poliţie de la Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vâlcea şi Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.


 
Cadre didactice de la Universitatea Bioterra ar fi pretins bani de la studenţi pentru acordarea unor note mai mari la licenţă
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*