Cat castigi cu un site in Romania

Bani de c***t

Nimic.Cat dai aia nu face.Timp, bani si munca.Banii prin Google AdSense ies cam deloc, bani cu bannere pe site si marketing afiliat tot degeaba.Banii astia de se lauda lumea ca ies pe site-urile romanesti ies greu si doar la marii jucatoriii.Sa spunem adevarul nu !? 30 de dolari la un site mediu, parca nici nu sunt… macar sa platesti planul de hosting…foarte greu merge in romanica cu www-ul. Ce sa facem dam inainte poate poate o sa fie mai bine. Succes oamenii din online din Romania! Si nu uitati unde suntem aici: pe .ro calmati-va putin ca nu e chiar asa.Toti se dau mari si tari, dar .ro e minus minus minus fata de continutul englezesc si punct ! Cine ma contrazice sa o faca ! URGENT !


 
Cat castigi cu un site in Romania
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
2 Comentarii
 1. Cristi 10 ani în urmă

  Cu privire la cat castigi cu un site pe net.
  Apoi tin sa te contrazic amice, de ce multi oameni isi pun site-uri pe net ?
  Crezi ca de frumusete ? gandeste un pic stiu ca din multe site-uri se castiga bani frumosi , si tot atat de multe site-uri cad la pamant probabil ca ai pierdut tu ca n-ai avut suficiente unformatii.Iar site-ul asta nu este al tau.
  Eu am patru site-uri cu google adsense si unul cu filme porno online care castig de trei ori mai mult decat cele patru la un loc dar asta nu inseamna ca renunt la adsense.
  Asadar daca vrei sa castigi bani , lucrul cel mai important este TRAFICUL as avea de spus mai multe dar nu se merita pentru cei care nu cred.

  • Autor
   Student pe net 10 ani în urmă

   multumesc Cristi! Intotdeauna apreciez un feedback sincer si bine punctat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*