Cat valoreaza sfarsitul lumii? 72 de milioane de dolari

Discuţiile pe tema sfârşitului lumii la 21 mai 2011 au pornit de la o singură organizaţie, FamilyRadio, condusă de bătrânul american Harold Camping. Compania trăieşte din donaţii, iar sumele ajung la 72 de milioane de dolari, potrivit businessinsider.com.

La o primă vedere, americanul Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, conduce cea mai mare înşelătorie văzută până acum.

Compania lui adună donaţii de la credincioşii îngroziţi din întreaga lume, deşi e de neînţeles cui ar servi aceşti bani în cazul în care umanitatea chiar ar dispărea. Sumele vor fi strânse până în dimineaţa zilei de 21 mai, când, în loc să aibă loc „previziunea” sfârşitului lumii, Camping ar putea să dispară cu toate donaţiile.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont