Cateva ponturi de viata pe care orice barbat "smart" ar trebui sa le cunoasca

Trebuie sa stii, inca de la inceput, ca viata oricarui barbat este compusa, simplu, din cateva aspecte, elemente, obligatii – spune-le cum vrei – care il transpun intr-un reprezentant al sexului tare: educatie, profesie, imbracaminte, mancare si sex. Cum sa te achiti onorabil de cateva dintre aceste datorii, iti spunem noi!

Cum te imbraci… la prima intalnire

La prima intalnire tot ceea ce vei purta va fi cercetat cu foarte mare atentie de EA, incepand cu incaltamintea. Indiferent ca porti adidasi sau pantofi, ai grija sa fie curati, stersi de praf si cremuiti. Apoi, privirea ei nu va intarzia sa se indrepte spre zona pantalonilor, si sincer, am auzit ca prefera blugii – in special daca ai cu ce sa ii umpli.

In partea de sus poti purta un tricou, cu conditia sa eviti culorile violente, mesajele stupide sau firmele ieftine. De asemenea, poti opta si pentru incontestabila camasa, cu conditia sa nu fie alba – a la ospatar sau cu dungi amenintatoare. Este bine sa te asortezi si cu ceva accesorii, un ceas scump – daca nu ai, imprumuta – sau un lantisor foarte discret, ori o bratara masculina. Nu te abate, insa, de la principiul cumpatarii si nu le purta pe toate deodata.

Cum pari inteligent

Daca nu citesti multe carti, nu preferi ritmurile clasice si nu urmaresti buletinele de stiri, evita sa vorbesti mult si obositor, caci nu degeaba se spune despre tacere ca este de aur.

A doua regula este sa devii un ascultator activ, sa te implici in monologurile interlocutorului prin cuvinte scurte care sa ii intareasca povestea. In cazul in care esti intrebat daca ai citit o anumita carte, poti raspunde cu un zambet: „Nu in romaneste…”. In caz ca ai citit-o totusi, nu te grabi sa-ti spui parerea, din nou tacerea te va face filosof!

O alta regula este sa stai cat mai departe de vastele tale cunostinte in sport. Cel mult, foloseste exemple sportive pe post de metafore!

Cum dai gata un interviu

Un pont de succes este sa te autoconvingi, inainte de a merge la interviu, ca nu ai nevoie de postul respectiv si ca esti in stare de mult mai mult. Gandeste-te ca ei au nevoie de tine si nu tu de ei!

Treci pe la frizer cu o saptamana inainte de interviu, nici mai tarziu, nici mai devreme – in felul acesta vei avea timp sa te obisnuiesti cu schimbarea de look.

Nu uita de cele 10 minute, inainte de interviu, in care te vei prezenta la destinatie si vei intra usor pe sub pielea secretarei sau a asistentei managerului. Niciodata nu se stie cata influenta ar putea avea!

Fii la curent cu serviciile oferite de companie, cu publicurile sale si politica de marketing. Dupa interviu, acorda companiei respective un ragaz de o saptamana pentru a reflecta asupra candidaturii tale. La capatul celor sapte zile, este bine sa revii cu un telefon pentru a da noi asigurari asupra competentelor tale. Nu uita de scrisoarea de multumire.

Tinand cont ca inaintea ta generatii de barbati au experimentat atitudini, stiluri si personalitati pentru a ajunge in final la acest cumul de how to-uri, ar fi recomandat sa le folosesti si tu!


 
Cateva ponturi de viata pe care orice barbat "smart" ar trebui sa le cunoasca
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*