Un numar de 177 de elevi au fost repartizati la liceu, vineri, cu media 10, cei mai multi dintre ei fiind din Bucuresti (20) si din judetele Dolj (17), Valcea (11) si Bihor (11), potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), relateaza Mediafax. Medie maxima de admitere au avut si opt elevi din judetul Cluj, sapte din Braila si cate sase din Constanta, Dambovita, Giurgiu, Suceava si Vrancea.

Repartizarea s-a facut in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si in functie de optiunile din fisa de inscriere. Media de admitere este media artimetica dintre media generala a anilor de gimnaziu si media de la examenul de evaluare nationala, relateaza Mediafax. A doua repartizare computerizata va avea loc in 23 iulie. La aceasta etapa vor fi distribuiti candidatii care nu au participat la prima repartizare..

Anisoara Ivan, o eleva cu media de admitere la liceu de 9.29 de la scoala crestina „Filadelfia” din Suceava, a ramas fara loc la repartizarea computerizata.


 
Cati elevi din Romania au fost admisi la liceu cu media 10 anul acesta ?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*